Wij zijn een 100% betrouwbaar incassobureau, geen opstartkosten, geen afsluitprovisie, geen verborgen kosten en geen abonnement waar u aan vast zit. Dat is DFI Incasso ten voeten uit. Transparantie en duidelijkheid, dat is ons motto. Dankzij deze unieke en effectieve werkwijze weet DFI Incasso zich te onderscheiden als incassobureau en veelal sneller te incasseren.

Wat doet u als uw klant niet betaalt? Het heeft geen zin om herinneringen en aanmaningen te blijven sturen als uw klant daar niet op reageert. Om uw factuur alsnog te kunnen incasseren heeft u meer inzicht nodig in de achtergronden. Waarom betaalt uw klant niet en hoe zet u uw klant er aan toe om alsnog op kort termijn te gaan betalen?

Wij benaderen uw debiteur op de juiste toon en op een respectvolle wijze. Het persoonlijke contact geeft ons inzicht in de financiële situatie van uw debiteur. Zo leren wij direct wat ons te doen staat als er ondanks onze aansporingen niet betaald wordt. Als specialist zorgen we bij elke opdracht voor een doelgerichte aanpak, toegespitst op uw branche, regio en type vordering. We voeren de juiste argumenten aan en denken mee met uw debiteur om te zoeken naar een gepaste oplossing. Mede hierdoor weten wij snel en doeltreffend te incasseren.

Wij incasseren meer dan 95% van onze dossiers zonder tussenkomst van een rechter. Dit heeft voor onze opdrachtgevers veel voordelen. De reden dat wij veel en snel incasseren, heeft alles te maken met onze unieke werkwijze. Niet alleen zullen wij uw debiteur aanschrijven per brief, benaderen per sms en per e-mail, maar zullen wij in gesprek treden om tot een oplossing te komen.