Algemene voorwaarden zorgen ervoor dat de kans op conflicten en risico’s voor uw onderneming beperkt worden. Wanneer uw onderneming standaard algemene voorwaarden hanteert of voorwaarden die uzelf heeft opgesteld, zijn deze vaak niet juridisch correct. Door uw voorwaarden op te laten stellen door een specialist zijn de voorwaarden op maat gemaakt voor uw onderneming. Dit zorgt ervoor dat de voorwaarden juridisch geldig zijn en bent u beschermt tegen onnodige risico’s.

Het gebruik van algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden dienen op de juiste manier gebruikt te worden. De voorwaarden zijn pas geldig wanneer u er duidelijk naar verwijst en daarbij aangeeft dat de voorwaarden van toepassing zijn. Deze verwijzing moet plaatsvinden voor of bij het sluiten van de overeenkomst. Daarnaast is vereist dat u de algemene voorwaarden in een Word- of Pdf-bestand aanbiedt. Uw algemene voorwaarden zijn een verlengde van uw contracten, hierdoor is het van belang dat deze naadloos op elkaar aansluiten.

Het opstellen van algemene voorwaarden

U kunt uw algemene voorwaarden het beste overlaten aan een specialist. DFI Legal heeft beschikking over specialisten die uw algemene voorwaarden opstellen met een toepasselijke wetgeving. De voorwaarden bevatten bepalingen die naadloos aansluiten op de branche waar uw onderneming zich bevindt.

DFI kan, samen met u, algemene voorwaarden laten opstellen u adviseren omtrent het correcte gebruik hiervan

 

Voor het laten opstellen van nieuwe algemene voorwaarden kunt u kiezen uit 3 opties:

Op afspraak (€ 400,00 excl. btw)
– Persoonlijk gesprek
– Persoonlijk contact
– Voorwaarden op maat gemaakt
– Levering binnen 5 dagen
– Betaling binnen 14 dagen
– Ondersteuning voor- en achteraf

Telefonisch (€ 300,00 excl. btw):
– Telefonisch gesprek
– Contact via telefoon en/of e-mail
– Voorwaarden op maat gemaakt
– Levering binnen 5 dagen
– Betaling binnen 14 dagen
– Ondersteuning voor- en achteraf

Online (€ 200,00 excl. btw):
– Online vragenlijst
– Contact via e-mail
– Voorwaarden op maat gemaakt
– Betaling via Ideal
– Betaling binnen 14 dagen
– Ondersteuning voor- en achteraf

(Wanneer u uw algemene voorwaarden via ons heeft laten opstellen kunt u de algemene voorwaarden via ons laten updaten. Jaarlijks vinden er meerdere wetswijzingen plaats waardoor uw algemene voorwaarden niet meer up-to-date kunnen zijn. De kosten voor het updaten van uw algemene voorwaarden bedrag € 75,00 excl. btw. Uw algemene voorwaarden worden uitgebreid en aangepast aan de nieuwste wetgeving).