Wij hebben een flinke lijst met tevreden klanten weten op te bouwen. Wij maken het regelmatig mee dat ook debiteuren bij ons klant worden om hun weer te helpen met eigen debiteuren. Wij zijn er trots op dat wij vaak een goede oplossing voor alle partijen weten te vinden. Hieronder aan paar van onze klanten:

Heel fijn dat we bij het uit handen geven van vorderingen weten dat er netjes met onze klanten omgegaan wordt en we geen zorgen en geen kosten meer hebben.
Reprotex

Geweldig om met Dutch Fashion Incasso te werken, echt een uitkomst voor onze business
Elite Model Management

Het uithanden geven van onze facturatie aan DFI geeft ons de rust en tijd voor het ontwerpen en ontwikkelen van de mooiste kaarten en modules.
Kaartmix

I would like to take the opportunity to express my personal satisfaction with the outstanding service that you have provided us with the very beginning of our collaboration, and I will definitely not hesitate to recommend you and your services to other companies doing business in The Netherlands.
Plus Fine (Denmark)


Als mens moet je regelmatig naar de tandarts om je gebit te controleren of te repareren. Helaas worden niet alle kosten vergoed door de verzekering en kunnen niet alle patiënten hun rekening betalen. DFI zorgt ervoor dat wij op een nette en menselijk manier onze gelden ontvangen.
Rierink Tandartsen