Dutch Fashion Incasso

Dutch Fashion Incasso; het incassobureau met een specifiek specialisme binnen de mode-, show-, entertainment en media sector. Dankzij ons brede netwerk binnen deze branches hebben wij veelal sneller toegang en kunnen wij debiteuren sneller overtuigen om tot betaling over te gaan. Daarnaast spreekt Dutch Fashion Incasso de taal en begrijpen wij de werkwijze van bedrijven binnen deze branches.

Naast onze incasso-werkzaamheden kunnen wij u ook ondersteunen met uw facturatie en zullen wij professionals uit deze branches altijd bijstaan met advies.

Dutch Fashion Incasso is op vele shows en evenementen aanwezig. Veelal lopen we een van onze (uw) debiteuren tegen het lijf. Erg handig voor onze opdrachtgevers wanneer debiteuren geen reactie geven.

Wij begrijpen uw branche, spreken de taal en kennen de mensen.

Klanten van DFI hebben een groot voordeel. Wij begrijpen uw branche, spreken de taal en kennen de mensen. Daarnaast weten wij hoe we specifieke debiteuren moeten aanschrijven en benaderen. Opvallend is dat we veelal dezelfde debiteuren tegenkomen. Onderzoeken zijn dan vaak al ten uitvoer gebracht en wij weten hoe we deze debiteuren kunnen vinden en aanspreken. Een ontzettend groot voordeel, want u wilt uw geld zo snel mogelijk ontvangen.

Vanuit de mode- show- en entertainment industrie hebben wij de steun van vele bedrijven en professionals die er genoeg van hebben dat er zo een slechte betaal cultuur heerst. Het is tijd om hier verandering in te brengen. DFI is dan ook voorloper in deze strijd.

Onze klanten hebben geen vreemde eisen. Men wil gewoon geld ontvangen waar ze hard voor hebben gewerkt, en werken met een incassobureau dat duidelijk, eerlijk en vooral snel aan de slag gaat.

Onder onze cliënten vallen tal van labels, ontwerpers, modellenbureaus, evenementenbureaus, fotografen, foto- en catwalk modellen, choreografen, licht & geluid technici, pr- en reclamebureaus en veel meer.

Heb je vragen, neem dan contact op met een van onze adviseurs.