Met Mijn DFI heeft u altijd inzicht in uw debiteurenbeheer.

 U wilt maar twee dingen: zo snel mogelijk uw geld en zo veel mogelijk gebruiksgemak. Dat is precies de basis van ons systeem. U kunt uw vorderingen met alle gemak opgeven en inzien. Zo bent u in bijzonder weinig tijd precies op de hoogte van alle lopende zaken.

Ons online dossier geeft u de mogelijkheid om uw dossiers 24 uur per dag, 7 dagen per week te monitoren. U kunt zien welke brieven er zijn verzonden, welke sms-berichten zijn verzonden, of er e-mail contact is geweest en in welke status uw dossier zich thans bevindt. Daarnaast kunt u zien welke betalingen er zijn gedaan en welke afspraken er zijn gemaakt.

Indien u uw vordering per e-mail wenst op te geven, verzoeken wij u om alle noodzakelijke gegevens en bewijsstukken toe te voegen. Daarnaast is een duidelijke omschrijving van uw vordering noodzakelijk. Uw email kunt u versturen aan info@dfi-incasso.nl.

Mocht u eerst telefonisch consult wensen dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via onze contactpagina.


Hoe werkt het systeem precies? Dat is eenvoudig. U volgt simpelweg de volgende stappen.

Stap 1.
Vul de gevraagde gegevens in, kies een gebruikersnaam en wachtwoord en klik op opslaan.

Stap 2.
Log nu in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 3.
U bent nu ingelogd. In dit menu kunt u een keuze maken om uw vordering op te geven. Klik op nieuwe vordering opgeven.

Stap 4.
Om uw vordering op te geven, dient u zoveel mogelijk velden in te vullen. Indien u de gevraagde informatie niet weet, hoeft u deze ook niet in te voeren. Hoe meer informatie u geeft hoe effectiever wij uw debiteur kunnen benaderen. Helemaal onderaan de pagina kunt u de betreffende factuur invoeren. Hier dienen alle velden te worden ingevuld.