Incassodiensten

No cure no pay incasso, hoe kan dat?
DFI Incasso werkt op basis van no cure no pay, maar in feite zijn wij gewoon gratis, maar hoe kan dat? Van potentiële klanten krijgen wij hier verreweg de meeste vragen over. Veelal kan men zich niet voorstellen dat wij een dergelijk arbeidsintensief traject gratis ten uitvoer brengen. Toch is dit wel degelijk het geval.

In het buitengerechtelijke traject brengen wij onze kosten in rekening bij uw klant. Wij rekenen de (rente)kosten zoals de wet of uw voorwaarden ons dat voorschrijft.

Uw debiteur betaalt dus de kosten. Pas als uw debiteur overgaat tot betaling krijgen wij onze kosten vergoed. Onze motivatie om uw debiteur tot betaling te dwingen is dus optimaal.

Daarnaast rekenen wij geen opstart en/of dossierkosten en geen afwikkelingsprovisie. Veel incassobureaus doen dit wel, waardoor u dus altijd betaalt ongeacht zij weten te incasseren. Wij hebben bewust gekozen dit niet te doen en zodoende de drempel voor u lager te maken, en u kunnen bijstaan met het incasseren van uw gelden.

Wat als uw factuur niet geïncasseerd kan worden?

Wij incasseren meer dan 95% van al onze dossiers in het buitengerechtelijke traject. Maar mocht het zo zijn dat uw debiteur, ondanks onze inspanningen, blijft weigeren te betalen dan is het tijd voor de gerechtelijke procedure.

De procedure zal vervolgens verder afgehandeld worden door onze gerechtsdeurwaarder. Wilt u dit liever niet? Dan zijn er verschillende stappen welke we kunnen ondernemen. Zo kunnen we het dossier in bewaking stellen om zo uw debiteur periodiek te benaderen. Dit kan bijvoorbeeld effectief zijn bij een slechte financiële situatie van uw debiteur waardoor we deze blijven monitoren. Wanneer u het dossier liever wilt sluiten, dan zullen wij dit kosteloos doen. U krijgt dus géén factuur voor geleverde diensten, wij hebben immers niet geïncasseerd.

Nog steeds niet overtuigd?

Wellicht kunt u na al het bovenstaande nog steeds niet geloven dat wij gratis voor u aan het werk gaan en wilt u een van onze klanten spreken om hun ervaringen met DFI Incasso te vernemen. Dat kan! Neem contact op met een van onze adviseurs en wij zullen u in contact brengen met een van onze klanten. U kunt dan hun ervaringen met DFI Incasso kunt vernemen.