Informatie over contracten

Voor uw onderneming zijn contracten zeer belangrijk. In contracten wordt vermeldt welke diensten, rechten en plichten uw onderneming en de derde partij hebben, waardoor conflicten worden voorkomen. Door uw contracten op te laten stellen door een specialist voorkomt u onnodige risico’s. DFI Legal kan, samen met u, contracten opstellen u adviseren omtrent het correcte gebruik hiervan.

Het opstellen van contracten

DFI Legal biedt de volgende contracten aan: oproepcontracten, franchiseovereenkomst, bewerkersovereenkomst, samenwerkingsovereenkomst, zzp-modelovereenkomst, arbeidsovereenkomst, overeenkomst van opdracht, geheimhoudingsverklaring, Service Level Agreement (SLA), onderhoudsovereenkomst, licentieovereenkomst, huurovereenkomst en koopovereenkomst.

De prijzen van deze contracten variëren tussen de €150,00 en €250,00 excl. Btw. afhankelijk van het contract. Staat het contract wat u nodig heeft er niet tussen? Laat het ons weten!

Algemene voorwaarden en contracten controleren

Het is belangrijk dat uw algemene voorwaarden en contracten waterdicht zijn. Wanneer u uw documenten niet door specialisten heeft laten opstellen of wanneer u een standaard versie gebruikt kan het zijn dat er bepalingen in staan die niet van toepassing zijn op uw onderneming. Hierdoor kunnen de documenten ongeldig als verklaard worden. Wij kunnen uw documenten controleren zodat alles juridisch waterdicht is. Voor een bedrag van €150,00 excl. btw. kunnen wij uw documenten controleren.

Algemene voorwaarden en contracten vertalen

Wanneer uw onderneming zaken doet in het buitenland is het noodzakelijk dat uw zakenpartner uw algemene voorwaarden en contracten begrijpt. Wanneer dit niet het geval is kunnen deze documenten ongeldig worden verklaard. DFI Legal werkt samen met vertalers die gerechtigd zijn om juridische documenten te vertalen. Hierdoor kunt u veilig ondernemen in het buitenland.

Algemene voorwaarden en contracten updaten

Wanneer u uw algemene voorwaarden en/of contracten via ons heeft laten opstellen kunt u bij ons deze documenten laten updaten. Elk jaar vinden er wetswijzigingen plaats die betrekking kunnen hebben op jouw documenten. Voor een bedrag van €75,00 excl. btw. kunnen uw documenten geüpdatet worden. Uw documenten worden aangepast en uitgebreid, waar nodig, aan de nieuwste wetgeving.