MIJN DFI

Inloggen

DIRECT CONTACT

+31 (0)318-303967

Incassodiensten

Snelle service

Klantbehoud

Maatwerk

24/7 Inzage

DFI INCASSO

Een 100% betrouwbaar incassobureau, geen opstartkosten, geen afsluitprovisie, geen verborgen kosten en geen abonnement waar u aan vast zit. Dat is DFI Incasso ten voeten uit. Transparantie en duidelijkheid, dat is ons motto. Dankzij deze unieke en effectieve werkwijze weet DFI Incasso zich te onderscheiden als incassobureau en veelal sneller te incasseren.

Wat doet u als uw klant niet betaalt? Het heeft geen zin om herinneringen en aanmaningen te blijven sturen als uw klant daar niet op reageert. Om uw factuur alsnog te kunnen incasseren heeft u meer inzicht nodig in de achtergronden. Waarom betaalt uw klant niet en hoe zet u uw klant er aan toe om alsnog op kort termijn te gaan betalen?

Wij benaderen uw debiteur op de juiste toon en op een respectvolle wijze. Het persoonlijke contact geeft ons inzicht in de financiële situatie van uw debiteur. Zo leren wij direct wat ons te doen staat als er ondanks onze aansporingen niet betaald wordt. Als specialist zorgen we bij elke opdracht voor een doelgerichte aanpak, toegespitst op uw branche, regio en type vordering. We voeren de juiste argumenten aan en denken mee met uw debiteur om te zoeken naar een gepaste oplossing. Mede hierdoor weten wij snel en doeltreffend te incasseren.

Wij incasseren meer dan 95% van onze dossiers zonder tussenkomst van een rechter. Dit heeft voor onze opdrachtgevers veel voordelen. De reden dat wij veel en snel incasseren, heeft alles te maken met onze unieke werkwijze. Niet alleen zullen wij uw debiteur aanschrijven per brief, benaderen per sms en per e-mail, maar zullen wij in gesprek treden om tot een oplossing te komen.

En niet geheel onbelangrijk, onze incassodiensten zijn 24/7 te volgen in uw eigen portal!

KLANTRECENSIES

Heel fijn dat we bij het uit handen geven van vorderingen weten dat er netjes met onze klanten omgegaan wordt en we geen zorgen en geen kosten meer hebben.
Reprotex
Geweldig om met Dutch Fashion Incasso te werken, echt een uitkomst voor onze business.
Elite Model Management
Het uithanden geven van onze facturatie aan DFI geeft ons de rust en tijd voor het ontwerpen en ontwikkelen van de mooiste kaarten en modules.
Kaartmix
I would like to take the opportunity to express my personal satisfaction with the outstanding service that you have provided us with the very beginning of our collaboration, and I will definitely not hesitate to recommend you and your services to other companies doing business in The Netherland.
Plus Fine
Denmark
Als mens moet je regelmatig naar de tandarts om je gebit te controleren of te repareren. Helaas worden niet alle kosten vergoed door de verzekering en kunnen niet alle patiënten hun rekening betalen. DFI zorgt ervoor dat wij op een nette en menselijk manier onze gelden ontvangen.
Rierink Tandartsen
vordering

Heeft u vragen?